Keukens & Keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw !

Renoveren

Keukenrenovatie

U wilt graag uw oude keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat u voor ogen heeft. U heeft gezocht naar een specialist die uw keuken kan renoveren. 

Naar renoveren

Mogelijkheden

Keukenrenovatie mogelijkheden

Wij vervangen en renoveren keukendeurtjes, deurgrepen, werkbladen en meer. Bekijk het totale overzicht van keukenonderdelen welke gerenoveerd kunnen worden.

Naar mogelijkheden

Gratis offerte

Keukenofferte, Renovatie offerte

Meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken? Neem contact op voor een afspraak en vraag naar de vrijblijvende mogelijkheden of bel ons direct op 072 - 5111654

Maak een afspraak

Webshop

Inbouwapparatuur, Keukenaccessoires

Als witgoedspeciaalzaak hebben wij een ruim assortiment vrijstaande- en inbouwapparatuur en beschikken wij over een eigen servicedienst. Bekijk onze webshop voor ons assortiment.

Naar webshop

Showroom

In onze showroom staan verschillende keukens, demokasten met grepen, bladen en fronten. Maar ook inbouwapparatuur, grepen en accessoires.

Onze showroom


Nieuwe Keukens

Nieuwe Keukens

Wanneer u wensen heeft voor een nieuwe keuken kunt u tevens bij ons terecht. Aan de hand van ons tekenprogramma zetten wij in korte tijd uw gewenste keuken op papier.

Meer informatie


3D Ontwerp


Door onze 3D ontwerpstudio kunnen wij snel een beleving geven hoe uw keuken er na aanpassingen uit komt te zien. Zo wordt alles overzichtelijk.

Meer informatie


Projecten

Ter inspiratie laten wij graag referentieprojecten zien. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en ziet u het begin en eindresultaat van keukenrenovaties.

Naar referenties