Keukens & Keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw !

Waarom renoveren?


U droomt van een nieuwe keuken, maar uw oude keuken is nog relatief jong en u wilt er niet weer een gigantisch bedrag voor uittrekken? Dan is het renoveren van uw keuken de beste oplossing!

Wist u dat u met enkele aanpassingen uw keuken weer kunt vernieuwen voor een fractie van de kosten van een nieuwe keuken? De basis van een keuken is vaak nog in prima conditie en door het vervangen van bijvoorbeeld het werkblad, keukenfront en de greepjes creëert u al een compleet nieuwe look. Het renoveren van uw keuken is hierdoor vaak binnen één dag te realiseren!Niet alleen het uiterlijk van uw keuken is belangrijk!

Bij het renoveren van een keuken kijken wij niet alleen naar het uiterlijk, het is namelijk van even groot belang dat de lades soepel dicht glijden en dat scharnieren stevig aanvoelen. Door tijdens de renovatie ook te kijken naar deze aspecten zal uw keuken er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook nog eens als nieuw aanvoelen!

Wat zijn de mogelijkheden?


In feite is alles mogelijk! Wij denken graag met u mee. Wilt u graag een aanrechtblad van steen, composiet of HPL? Of misschien wilde u altijd al een inbouwvaatwasser? Laat u eens verrassen met wat onze medewerkers met uw keuken kunnen doen!

Enkele mogelijkheden om aan te passen:

- Afvalsysteem
- Kranen
- Spoelbak
- Werkblad
- Achterwand
- Wandtegels
- Verlichting
- Heetwaterkraan
- Scharnieren
- Fronten vervangen of spuiten
- Deuren afstellen
- Nieuwe kasten
- Inbouwapparatuur vernieuwen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag vrijblijvend advies? 
Neem dan contact met ons op!