Keukens & Keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw !


Keukenrenovatie Hoogwoud


Bent u woonachtig in Hoogwoud en overweegt u een keukenrenovatie dan kunt u bij De Stolp Hoogwoud in Hoogwoud terecht. Door enkele aanpassingen kunt uw keuken er weer als nieuw uitzien tegen een fractie van de kosten van een nieuwe keuken. De basis van een keuken is vaak nog in prima conditie en door het vervangen van bijvoorbeeld het werkblad, keukenfront en de greepjes creëert u al een compleet nieuwe look. Het renoveren van uw keuken is hierdoor vaak binnen één dag te realiseren!

Bij De Stolp Hoogwoud is er veel keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om uw nieuwe keuken door ons te laten ontwerpen. De Stolp Hoogwoud voert keukenrenovatie en keukenreparaties uit in Hoogwoud en omgeving. 

Keukenrenovatie - Keukenherstel - Hoogwoud

Wilt u contact over uw keukenrenovatie Hoogwoud, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of bel direct 0226 - 353698

Het team van De Stolp Hoogwoud brengt u graag op de hoogte van alle mogelijkheden over uw keukenrenovatie onder het genot van een kopje koffie. Of onze medewerkers komen graag bij u thuis om vrijblijvend advies te geven over uw keukenrenovatie. 


U heeft bij ons een ruime keuze uit materialen, kleuren, prijsklasses en accessoires.

In onze showroom vindt u een ruime keus aan voorbeelden en stalen van fronten, grepen, kranen, werkbladen, verlichting enzovoort!