Keukens & Keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw !


Wist u dat u met enkele aanpassingen uw keuken weer kunt vernieuwen voor een fractie van de kosten van een nieuwe keuken? De basis van een keuken is vaak nog in prima conditie en door het vervangen van bijvoorbeeld het werkblad, keukenfront en de greepjes creëert u al een compleet nieuwe look. Het renoveren van uw keuken is hierdoor vaak binnen één dag te realiseren!


Bij Kunnen van der Gragt heeft u keuze uit vele mogelijkheden, zoals werkbladen, keukenfronten, grepen en accessoires. Denkt u aan een werkblad van een ander materiaal, fronten in een nieuwe stijl of een andere kleur en greep die hierbij past. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van innovaties zodat uw keuken er ook qua comfort en ergonomie op vooruit kan gaan. Denk hierbij aan een verhoogde vaatwasser, ingebouwde koffiemachine of een kraan met kokend water. Het vervangen van oude apparaten en verlichting verlaagt tevens uw energiekosten.
Renoveren betekend ook eventueel bij plaatsen van apparatuur, denk aan een vaatwasser die u graag geïntrigeerd wilt hebben in uw keuken of een grotere koel/vries combinatie, mogelijkheden nemen wij graag met u door.


Graag adviseren wij u hierover en denken met u mee onder het genot van een kopje koffie. Heeft u interesse in keukenrenovatie of wilt u graag vrijblijvend advies? Kom eens langs in één van onze winkels of maak een afspraak voor advies bij u thuis. 


Op deze pagina vind u een greep uit onze mogelijkheden, maar er zijn er veel meer.