Keukens & Keukenrenovatie

Uw keuken weer als nieuw !

Deurgrepen

Keuken grepen zijn er in een enorme diversiteit. Een ruim gesorteerde collectie vind u bij ons in de showroom. Zo vindt u bij ons klassieke, moderne en landelijke keukengrepen evenals keukenknoppen. Tevens is het mogelijk om bij nieuwe fronten te kiezen voor een greeploze keuken. Overig beslag als scharnieren en accessoires kunt u bij ons ook vinden.

Kraanknoppen
De kraanknop (ook wel T-knop genoemd) heeft een klassieke stijl maar kan ook gebruikt worden voor een modernere keuken afhankelijk van de kleur. Deze zijn te verkrijgen in RVS en antiek kleur.
Greeploos 
Vierkante knoppen
In de eerste helft van de vorige eeuw werden vierkante knoppen al gebruikt binnen het interieur en sinds eind 2006 zijn ze weer terug te vinden op moderne keukens. De vierkante grepen combineren functionaliteit met een "strak" uiterlijk. Deze keukengreep is goed toe te passen op bijvoorbeeld hoogglans witte of mat grijze deurtjes.

Stanggrepen
De meest toegepaste moderne keukengreep op dit moment is de stangegreep die in veel verschillende modellen leverbaar is. Deze greep is er zowel rond als vierkant waardoor deze goed past bij de stanggrepen op apparaten. De stanggrepen zijn gemaakt van massief RVS. Het is een moderne greep die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn.
Vierkante knoppen Stanggrepen

Komgrepen
Komgrepen zijn in de stijl van landelijke en klassieke keukens, maar kunnen ook bij moderne keukens worden geplaatst voor een landelijke touch. Antiek Zilver (Tinkleur), Brons Antiek, Antiek zwart en RVS-look.

Greeplijst
Deze greep is bevestigd op de boven of onderkant van het keukenfront. Deze greep is modern en in diverse vormen verkrijgbaar in RVS of met lak in de kleur wit.
Komgrepen Greeplijst